+32 71 74 49 82
FR | NL

Wie zijn wij ?

Wij zijn een bedrijf dat al sinds een vijftiental jaar gespecialiseerd is in het snijden van tegels en kan terugblikken op een ruime ervaring. Wij beschikken over een werkplaats met de meest geavanceerde apparatuur in de sector.

Bovendien hebben onze werknemers in de loop van de jaren een uitgebreide vakkennis opgedaan en willen ze u dagelijks kwalitatief werk bieden.

Onze service bestaat eruit uw plinten te snijden uit tegels die door u zijn geleverd. Wij kunnen u het snijden van plinten in alle formaten bieden, tot de grootste afmetingen (gresbuizen, eenbrand, natuursteen…).
In bepaalde gevallen kunnen we ook de rand van uw plinten opnieuw emailleren. De afwerking kan zowel afgerond als afgeschuind zijn op de hoogte die u wilt. Wij produceren ook antisliptreden, 3 groeven, 5 groeven, afgeronde rand, evenals speciale uitsneden met de hulp van een machine die met lasers werkt. Wij garanderen een wekelijkse dienst voor de terugname van uw tegels en de retour van uw plinten in uw vestigingen binnen één week.

Onze dagelijkse uitdaging: kwaliteit, service en termijn.

Watersraalsnijden

Het waterstraalsnij den is een productieproces dat een waterstraal gebruikt om het materiaal te snijden (bv. schuim, leder, metalen materialen, samengestelde materialen, agrarische producten, enz…)

DE WERKING VAN HET WATERSTRAALSNIJDEN


Het water, of beter gezegd het fluïdum kan additieven bevatten om met name het snijden van het materiaal te vergemakkelijken. Het schurende effect dat wordt toegevoegd aan het waterstraalsnijden, van een deeltjesgrootte 80 maas als standaard, kan het snijden van metalen, steen, marmer, glas gaande tot een dikte tot 60 mm.